Van ontwerp tot aanleg van een unieke tuin

Ruinard Hoveniers is een hoveniersbedrijf met passie voor het creëren van unieke tuinen. Door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van een stijlvolle en verrassende tuin die vakkundig is ontworpen en aangelegd. Uw tuin in de beste staat houden? U bent bij ons aan het juiste adres voor onderhoud van uw tuin door onze vakbekwame hoveniers.

De mooiste tuinen worden gecreëerd vanuit een passie voor groen

Ruinard Hoveniers, opgericht in 1987, is een hoveniersbedrijf waarbij passie voor groen & tuinen en passie voor het ondernemen centraal staat. Frank Ruinard heeft het bedrijf sinds 2021 overgenomen van zijn ouders en zet het bedrijf met een frisse en moderne blik voort. Ruinard Hoveniers richt zich voornamelijk op het aanleggen en onderhouden van zowel particuliere tuinen als bedrijfstuinen waarbij kwaliteit centraal staat. Ruinard Hoveniers beschikt over een team van 2 FTE op kantoor en ongeveer 15 FTE voor de realisatie en het onderhouden van de tuinen. Door middel van heldere communicatie en korte lijnen zorgen zij ervoor dat het gehele traject van ontwerp tot aanleg vlekkeloos verloopt. Hierdoor bent u verzekerd van een prachtige tuin die voldoet aan al uw wensen.

Houd uw tuin in de best mogelijke staat door vakkundig onderhoud

Of u nu kiest voor het laten ontwerpen en aanleggen van een nieuwe tuin of dat u kiest voor het onderhouden van uw tuin door een van onze vakbekwame hoveniers, bij Ruinard Hoveniers dragen wij zorg voor u als klant. Benieuwd naar wat we voor u kunnen doen? Neem dan snel contact met ons op.

Contactgegevens

Stuur ons een bericht