Vacature

Bijbaan (hovenier)

Ben je op zoek naar een bijbaan en ben je graag buiten? Dan is dit de juiste plek voor jou. Bij Ruinard Hoveniers kun je zowel flexibel als op de dinsdagavond en de zaterdag werken. Hier voer je onder andere de volgende werkzaamheden uit:

Diverse hovenierswerkzaamheden, zoals bladblazen, groenafval opruimen, snoeien, etc.
Schoonmaken van het terrein en de bussen, en nog veel meer werkzaamheden!

Bedrijf

Ruinard Hoveniers, opgericht in 1987, is een hoveniersbedrijf waarbij passie voor groen & tuinen en passie voor het ondernemen centraal staat. Frank Ruinard heeft het bedrijf sinds 2021 overgenomen van zijn ouders en zet het bedrijf met een frisse en moderne blik voort. Ruinard Hoveniers richt zich voornamelijk op het aanleggen en onderhouden van zowel particuliere tuinen als bedrijfstuinen waarbij kwaliteit centraal staat. Ruinard Hoveniers beschikt over een team van 2 FTE op kantoor en ongeveer 15 FTE voor de realisatie en het onderhouden van de tuinen.

Naast Ruinard Hoveniers heeft Frank sinds 2022 ook Studio Ruinard opgericht, die zich focust op het ontwerpen van de tuinen. Jarenlange ervaring in het hoveniersvak wordt gecombineerd met een ambitieuze frisse maar ook praktische blik. Studio Ruinard, bestaande uit een team van 3 FTE, maakt van iedere tuin een uniek plekje!

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent proactief en een echte teamspeler
  • Je wilt graag meer dingen leren
  • Je bent zelfstandig en neemt initiatief

Wat bieden wij jou?

  • Een veelzijdige baan in het hoveniersbranche
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Hoveniers
  • Een gezellig en enthousiast team

Ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan een berichtje via WhatsApp of bel ons op 0488-491370. 

Contactgegevens

Stuur ons een bericht