Tuinrenovatie

Tuinrenovatie

Wanneer de hoofdlijnen van een bestaande tuin goed zijn, maar er toch elementen zijn die veranderd mogen worden, dan kunnen we hier advies over geven. Wij komen dan graag langs voor een werkopname waarin we alle werkzaamheden opnemen. Hierna stellen vrijblijvend een offerte op met hierin alle werkzaamheden nauwkeurig omschreven.

Het uitwerken van de offerte bedraagt 1 à 2 weken.

Als de wijzigingen in de tuin te divers zijn, raden wij aan om eerst een nieuw tuinontwerp te laten maken. Hierdoor ontstaat er geen verwarring over de werkzaamheden. Klik op de button hieronder om de werkwijze voor het ontwerp te bekijken. 

Aan de hand van het tuinontwerp worden de werktekeningen gemaakt. Hierna worden de uitgekozen materialen en beplanting besteld. Nadat de werkzaamheden zijn voorbereid kunnen de vakbekwame hoveniers aan de slag!

Ruinard hoveniers heeft een grote diversiteit aan machines in eigen beheer, zoals tractoren, shovels, kranen, container-laadsysteem, frees e.d. Dit maakt het mogelijk de planning in eigen beheer uit te voeren, waardoor deze soepel verloopt.

Onderhoud

Ruinard Hoveniers

Contactgegevens

Stuur ons een bericht