Tuinontwerp

Studio Ruinard voor een uniek en verrassend tuinontwerp op maat!

Sinds 2021 is Ruinard Hoveniers met Studio Ruinard.

Studio Ruinard ontwerp buitenruimtes, tuinen en landschappen. Deze ontwerpen kunnen uitgewerkt worden in 2D en 3D. Vanaf de eerste schets tot een beplantingsplan en alles daar tussenin. Studio Ruinard denkt mee, adviseert en implementeert het volledige plan van A tot Z. 

Werkwijze van Studio Ruinard

  1. Via de website van Studio Ruinard kan er telefonisch of per mail contact opgenomen worden met een van de medewerkers. Zij plannen graag een eerste kennismaking in.

  2. Bij het eerste gesprek luisteren zij naar alle wensen en ideeën, waarna Frank Ruinard en/of Thijs van Oosten een digitaal tuinontwerp maakt, deze kan eventueel ook in 3D uitgevoerd worden. (De ontwerptijd bedraagt gemiddeld twee à drie weken.)

  3. Dit tuinontwerp lichten we in een vervolgafspraak toe, inclusief een bijbehorende offerte, waarbij er alle ruimte is voor vragen, opmerkingen en aanpassingen.

  4. Het ontwerp en de offerte worden achtergelaten zodat er rustig over nagedacht kan worden en er ruimte is om het te laten bezinken en verder vorm te geven.

  5. Aan de hand van feedback wordt het ontwerp zo nodig aangepast.

Op deze manier creëren we samen een verrassend en uniek ontwerp, dat past bij de wensen en het budget.

Voor inspiratie, het portfolio, verdere voorwaarden en toelichting van Studio Ruinard klik op onderstaande button.

Inspiratie

Ruinard Hoveniers