Tuinman Wageningen - Ruinard Hoveniers V.O.F.
}

25 jaar ervaring

Ons bedrijf heeft jarenlang ervaring, en dat kun je zien

Z

Leerbedrijf

Wij zijn een SBB gecertificeerd leerbedrijf.

Hoogstaande kwaliteit 

Een tuin moet goed zijn en verwacht je dus kwaliteit

Tuinman in omgeving Wageningen

Bent u op zoek naar een vakkundige tuinman in de omgeving van Wageningen? Dan moet u zeker bij Ruinard Hoveniers zijn. Wij kunnen uw tuin zowel aanleggen als onderhouden. Dit doen we met een team gevarieerde en zeer vakbekwame hoveniers. Binnen ons team hebben we een gouden combinatie gevonden van vakmanschap, ervaring en innovatie. Dit zorgt ervoor dat wij uw droomtuin aanleggen, maar ook dat we door middel van onderhoud zorgen dat uw tuin er goed uit blijft zien. Dat is waarom u ons inzet als tuinman in uw tuin in de omgeving van Wageningen.

Creatieve en deskundige tuinman in omgeving Wageningen

Bij Ruinard Hoveniers begrijpen wij dat u gedurende het hele jaar, in alle seizoenen, zoveel mogelijk wilt genieten van uw tuin. Wanneer u ons inschakelt als tuinman in de omgeving van Wageningen zorgen wij daarvoor. Hierbij onderhouden we uw tuin compleet volgens uw wensen. In overleg kan het tuinonderhoud bestaan uit één of meerdere onderhoudsrondes per jaar. Hoe vaak wij langskomen, ligt natuurlijk volledig aan uw wensen en de hoeveelheid onderhoud die uw tuin nodig heeft.

Ontvang passend advies

Natuurlijk kunnen wij u voorzien van een passend advies over hoe vaak uw tuin onderhoud nodig heeft om er het hele jaar door optimaal van te genieten. Hiervoor neemt u contact met ons op door te bellen naar 0488-491370. Ook om direct een offerte aan te vragen, kunt u ons bellen. Daarnaast zijn we er ook voor u wanneer u een nieuwe tuin wilt laten ontwerpen en aanleggen.

Ook interessant

[link output="inline"]

  • Velden met een * zijn verplicht