Aanleg

Tuinaanleg

Aan de hand van een uniek tuinontwerp worden de werktekeningen gemaakt. Hierna worden de u uitgekozen materialen en beplanting besteld. Nadat de werkzaamheden zijn voorbereid kunnen de vakbekwame hoveniers aan de slag! Tijdens de aanleg van de tuin is het contact tussen de klant en onze hoveniers belangrijk. Hierdoor ontstaan er nagenoeg geen misscommunicaties en ontstaat er een prettige samenwerking. 

De aanleg van de tuin wordt uitgevoerd door de vakbekwame hoveniers van Ruinard Hoveniers. Met grote vakkennis en enthousiasme voeren zij de werkzaamheden uit van begin tot eind.

Onze hoveniers houden voortdurend contact met de klant, en koppelen dit, waar nodig, terug met Frank. Hierdoor zijn de lijnen kort en overzichtelijk, waardoor het resultaat wordt zoals besproken. Frank komt bovendien regelmatig langs tijdens de aanleg, om betrokken te blijven bij de voortgang hiervan. Veranderingen of aanpassingen kunnen hierdoor snel bijgesteld worden.

Ruinard hoveniers heeft een grote diversiteit aan machines in eigen beheer, zoals tractoren, shovels, kranen, container-laadsysteem, frees e.d. Dit maakt het mogelijk de planning in eigen beheer uit te voeren, waardoor deze soepel verloopt. Na opdracht wordt in overleg met de klant de datum van uitvoer vastgelegd.

Projecten

Bekijk hier onze projecten

Onderhoud

Ruinard Hoveniers

Contactgegevens

Stuur ons een bericht