Diensten

Binnen Ruinard Hoveniers hebben we een aparte tak voor het tuinontwerp genaamd Studio Ruinard. 

Zijn er diverse ideeën maar komt het niet tot een plan, dan staat Studio Ruinard hiervoor klaar. Alle ideeën worden samengevoegd tot een uitvoerbaar tuinontwerp. Hierna kan de stap worden gezet tot uitvoer door Ruinard Hoveniers of om de tuin zelf aan te leggen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze website eens!

Aan de hand van een uniek tuinontwerp worden werktekeningen gemaakt. Hierna worden de uitgekozen materialen en beplanting besteld. Nadat de werkzaamheden zijn voorbereid kunnen onze vakbekwame hoveniers aan de slag! 

Tijdens de aanleg van de tuin is het contact tussen de klant en onze hoveniers belangrijk. Hierdoor ontstaan er geen misscommunicaties en ontstaat er een prettige samenwerking. 

Voor zowel particulieren als bedrijven verlenen wij onderhoudsdiensten. Denk hierbij aan het scheren van de hagen of het schoonhouden van de borders. Het tuinonderhoud kan naar wens éénmalig uitgevoerd worden, maar ook op afroep of per jaar periodiek vastgelegd worden. 

Bij vaste klanten komen we de tuin voorjaarsklaar (maart t/m mei) en winterklaar (november t/m januari) maken. Tijdens deze werkzaamheden worden bijvoorbeeld de volgende tuinwerkzaamheden uitgevoerd:

  • Borders onkruidvrij maken
  • Gazon verticuteren (voorjaar)
  • Bomen en heesters snoeien
  • Bemesten van gazon en borders
  • Bladruimen
  • Spitten

Wanneer de hoofdlijnen van een bestaande tuin goed zijn, maar er toch elementen zijn die veranderd mogen worden, dan kunnen we hier advies over geven. Wij komen dan graag langs voor een werkopname waarin we alle werkzaamheden opnemen. Hierna stellen vrijblijvend een offerte op met hierin alle werkzaamheden nauwkeurig omschreven.

Het uitwerken van de offerte bedraagt 1 à 2 weken.

Contactgegevens

Stuur ons een bericht